Наградувани решенија

Преместувањето на датотеки е критичен процес за вашата организација. FTP може да биде бавен и несигурен, комбинација која предизвикува изгубена продуктивност и фрустрација. Меѓународните пренос на датотеки се особено проблематични, честопати се исклучуваат и речиси никогаш не достигнуваат целосна линија брзина. Предвидливоста и "гарантирана испорака на датотеки" се практично невозможни со FTP. FileCatalyst обезбедува FTP алтернативи кои ви овозможуваат да испраќате датотеки од било која големина или формат со целосна линија брзина, стотици пати побрзо од FTP, истовремено обезбедувајќи безбедна и сигурна испорака. Сите производи во пакетот FileCatalyst исто така се интегрираат беспрекорно со едни со други.

Секој FileCatalyst производ служи уникатен сет на организациски пренос на датотеки потреби и работи во различни индустрии. Самостојно, FileCatalyst Direct го користи FileCatalyst Server и целосен пакет опции за клиент за пренос од точка до точка. Комбинирање на FileCatalyst Direct со FileCatalyst Workflow обезбедува комплетно управувано и забрзано веб-базирано решение. Додавањето на FileCatalyst Central ви овозможува да го надгледувате целиот распоред на FileCatalyst на вашата организација, нудејќи консолидиран веб-преглед на пренос на датотеки на вашата мрежа.

Погледнете ги нашите можности за лиценцирање

Платформата FileCatalyst

FileCatalyst-директно-видео

FileCatalyst Direct на прв поглед

 • 10 Gbps брзина на пренос и пошироко
 • Индустриски стандард 256-битна AES енкрипција за безбеден пренос на датотеки
 • Префрлете директно на приватни и јавни облаци
 • Гарантирана испорака со рестартирање на контролниот пункт
 • SDK / API способности да се интегрираат во вашата апликација
 • Веб-базирани алатки за пренос и администрација
Дознај повеќе
ПробенFileCatalyst Workflow на прв поглед

 • Онлајн споделување на датотеки и соработка
 • Автоматско архивирање и бришење на датотеки
 • Прилагодливи полиња на метаподатоци
 • Флексибилна автентикација: LDAP / AD, SSO, повеќефактор или вградена
 • Автоматска поднесување на работа преку FileCatalyst HotFolder
Дознај повеќе
ПробенFileCatalyst Централна на прв поглед

 • Креирајте сопствени извештаи за пренос на датотеки
 • Следете го здравјето на вашето распоредување со аларми
 • Оддалеку конфигурирајте поединечни јазли
 • Далечински иницира јазол до пренос на јазли
 • Направете SNMP стапици или е-пошта аларми
Дознај повеќе
Пробен


Зошто FileCatalyst Spaces е за вас

 • Забрза - Вклучете ги часа во минути со нашата брза технологија за пренос на датотеки
 • Pay-As-You-Go - Ниски месечни трошоци без договори
 • Веб-базирани - Едноставно влезете и користете го нашиот "drag and drop" интерфејс
 • Заштеди на трошоците - Ние обезбедуваме претпријатие решение без трошоци за претпријатие
 • Соработка - Користи FileCatalyst Spaces како споделена "онлајн папка"
 • Видливост - Следете ги вашите трансфери, и кој има пристап до нив
 • Скалабилни - FileCatalyst Spaces може да расте со вашите бизнис потреби
Дознај повеќе
Регистрирај се сега

Ресурси на FileCatalyst

Брошури на FileCatalyst

Ве молиме слободно да преземете една или сите наши брошури за производи кои ве интересираат и да дознаете повеќе за тоа како FileCatalyst може да ја зголеми продуктивноста, да ги намали трошоците и да ја поедностави вашата инфраструктура за пренос на датотеки.

Evolphin формира партнерство со FileCatalyst за интегрирање на можностите за брзо префрлување на датотеки во нивниот медиумски менаџмент на средства (MAM)

Април 4th, 2019|Comments Off на Evolphin Форми Партнерство со FileCatalyst да се интегрираат Брз пренос на датотеки способности во нивните медиуми за управување со средства (MAM) Платформа зум

Ichthys Genomics избира FileCatalyst за забрзување на брзината на пренос на датотеки и зајакнување на задачите за автоматизација

Март 8th, 2019|Comments Off на Ichthys Genomics избира FileCatalyst за забрзување на нивните брзини за пренос на датотеки и зајакнување на задачите за автоматизација

SETexpo

август 27 - август 29

ИБЦ

септември 13 - септември 17

СЕГ

септември 15 - септември 20

NAB шоу Newујорк

Октомври 16 - Октомври 17

Емитува Индија

Октомври 17 - Октомври 19